Directory

Diamond truck & bar

Profil:

Poskytujeme filmový catering INAK ako ste boli doteraz zvyknutí. Pýtate sa prečo práve MY? Pretože DIAMOND Film Catering je INÝ. Nebudeme k Vám nosiť vychladnuté jedlo. MY privezieme rovno „pojazdnú reštauráciu“ kamkoľvek na mape ukážete prstom. Každé jedno jedlo bude čerstvo uvarené priamo na mieste pred našimi zákazníkmi v „open space“ kuchyni v akomkoľvek množstve a v najvyššej kvalite. Na svoje si u nás prídu aj nadšenci zdravej výživy či zákazníci s rôznymi dietetickými požiadavkami (vegánska, vegetariánska, bezlepková, bezlaktózová strava).
U nás to nie je však len o jedle. Zabezpečujeme kompletný servis ako cateringové stany, sedenie a tiež kúrenie, vďaka čomu si hostia môžu vychutnať svoje jedlo aj počas najchladnejších dní či nocí. DIAMOND Film Catering je pre Vás pripravený na kľúč bez ďalších starostí.
Myslíme aj na našu planétu. Zabudnite na jednorázové MENU BOXY a plastové príbory. U nás dostanú naši hostia všetko naservírované EKOLOGICKY na porcelánových tanieroch, ktoré nie sú záťažou pre naše životné prostredie.

Tím:

Kontakt:

Cesta osloboditeľov 1349/29
977 03 Brezno


+421 911 653 082
diamond.trucks.bars@gmail.com
https://diamondtruck.sk/

Filmografia: